Een workshop organiseren?

Bij Nerma geloven wij  dat uiterlijke schoonheid vooral zit in een goede verzorging van de huid, door middel van producten die bestaan uit eerlijke, effectieve, en natuurlijke ingrediënten.

Lees meer »

Hoerrrraaa! Nerma is goedgekeurd door @WebwinkelKeur!

Nerma is aangesloten bij "https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Nerma_1207708". Sinds 14-02-2020 is Nerma door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Nerma voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Nerma onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Nerma te kopen.

Lees meer »

Shea Butter

Je hebt het misschien wel voorbij horen komen: de grote voordelen van Shea Butter, ook wel bekend als Karite boter, voor je huid!

Lees meer »

Het belang van Keratine!

Ik krijg altijd complimenten over hoe mooi verzorgd mijn handen en voeten zijn. Er word vaak uitgegaan dat dit komt omdat ik weinig huishoudelijk werk doe. Niets is minder waar! Dagelijks kook ik en maak ik schoon, en tuinieren is een persoonlijke hobby van mij! Beschermende handschoenen gebruik ik hier niet regelmatig bij, dat is een een gewoonte die ik mijzelf helaas niet aan heb kunnen leren. Natuurlijk kan je regelmatig de nagels op je handen en teentjes op je voeten mooi lakken of laten lakken, om er verzorgd uit te zien. Maar dit is lang niet alles, want je huid zelf is namelijk ook heel erg belangrijk! Minstens een keer in de week maak ik tijd voor een uitgebreide huidverzorging voor mijn handen en voeten. Voor effectief resultaat zijn producten met ingrediënten van goede kwaliteit essentieel. Dat is de reden dat ik vandaag de aandacht wil trekken naar Keratine! Je hebt waarschijnlijk regelmatig gehoord van Keratine behandelingen voor haren, maar Keratine is ook heel gezond voor je huid! Dit komt voornamelijk vanwege het feit dat Keratine een taai, onoplosbaar eiwit is dat voorkomt in onder andere de buitenlaag van de menselijk huid. De buitenste cellaag van jouw huid is zo taai en waterafstotend vanwege de Keratine die het bevat. Bij eeltvorming op bijvoorbeeld handen en voeten neemt het aantal cellen met Keratine sterk toe. Keratine bevattende cellen worden voortdurend afgestoten en vervangen door nieuwe cellen. Dus Keratine is eigenlijk een bouwstof die altijd al in je huid aanwezig is. Deze bouwstof maakt je huid sterker. Hoe minder keratine je in je huid hebt, dus te zwakker je huid dus is. Daarom is het voeden van onze huid met keratine heel erg belangrijk!

Lees meer »

Do it yourself manicure: snel, effectief, en efficiënt.

Mooie, hydraterende handen binnen een paar minuten. 

Speciale video voor jullie!