D-Panthenol

Gepubliceerd op 31 oktober 2019 om 12:00

D -panthenol.

Gelukkig tonen tegenwoordig veel mensen interesse in de ingredienten die door cosmetische producenten op de markt worden gezet. In mijn eerder gepubliceerde blog vertelde ik jullie over het nut van Keratine. Vandaag wil ik  graag jullie aandacht vragen voor het belang van D-Panthenol.

D -Panthenol is een natuurlijke, waterachtige, en actieve stof die snel door de huid wordt opgenomen en omgezet in pantotheenzuur. D-Panthenol is een heel populair ingredient in de productiewereld van cosmetische producten, en wordt meestal ook Provitamine B5 genoemd.  Het ingredient is veel te vinden in huid, haar en -nagelsverzorgingsproducten.  Het is een voeder, beschermer en conditie verbeteraar voor zowel je haren als je huid! 

De door Nerma op de Nederlandse markt gebrachte Manicure Gloves en Pedicure Socks van Karline bevatten D-Panthenol.  Door D-Panthenol wordt de huid op je handen en voeten soepeler en elastischer en verminderen tekenen van veroudering. Daarnaast heeft het ingredient ook een hydraterende en een ontstekingsremmende werking, draagt bij aan de genezing van lichte wondjes, en verleent flexibiliteit aan de nagels. D-Panthenol houdt vocht vast, waardoor het uidroging voorkomt en de vochtgehalte van je huid op de handen en voeten verbetert. D-Panthenol wordt vooral aanbevolen voor de vermindering  van zeer droge zones op je huid, kloofjes op de handen, het activeren van de huidverjonging, en het voorkomen van huidirritaties. Daarom zijn onze 5 in 1 behandeling setten ware must have producten voor je handen en voeten. Met het gebruik van onze producten heb je alle noodzakkelijke ingredienten voor je handen en voeten verzorging in een paket.

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.