De 10 musthave nagellak kleuren.

Gepubliceerd op 15 januari 2021 om 12:57

De 10 musthave nagellak kleuren.

 

Als vrouwen hebben wij musthaves in bijna alles wat wij doen- van onze sportkleding, lingerie, en loungewear, tot en met onze schoonheidsverzorging. En dat is niet voor niets. Onze favoriete musthaves maken het makkelijker om er niet alleen verzorgd en mooi uit te zien, maar ons ook zo te voelen. Dit geldt ook voor je handen, er wordt namelijk niet zomaar beweerd dat onze handen ons visitekaartje zijn. Voor iedere gelegenheid en outfit bestaat een perfecte nagellak, en in dit artikel wil ik jullie aandacht trekken naar welke nagellak kleuren behoren tot de  musthaves van iedere vrouw. 

1. Basecoat

 

Om je nagels mooi te lakken, begin je altijd met het aanbrengen van een basecoat. De Caption Basecoat egaliseert  en beschermt je nagels tegen kleurpigmenten.  Dankzij actieve ingredienten wekt de Caption Basecoat tevens als een verzorging en versteviging voor broze nagels.

2. Topcoat

Ook een goede topcoat is natuurlijk onmisbaar in je manicure proces. Wij willen allemaal langer van onze nagellak genieten. Een goede topcoat geeft een prachtige en langdurige hoogglans. De draagbaarheid van de manicure zal door het gebruik van de topcoat ook nog eens verdubbelen. Tevens is een goede topcoat ook krasbestendig. Onze favoriet is de touch-dry topcoat van Caption, die binnen enkele seconden droogt! Zo kun je vanaf nu razendsnel je nagels lakken.

3. Nude

Een goede nude kleur hoort bij de Everyday Collectie. Soms willen wij gewoon subtiele kleurtjes op onze nagels.  Ook zijn deze kleurtjes ideaal voor beroepen waar je verzorgde nagels, maar onopvallende nagels moet hebben. Onze nude favoriet is “Cheers to me” van Caption. Het is een smokey nude nagellak die alle nude-liefhebbers in hun musthave collectie moeten hebben.

4.Rood

De Rode nagellak. Wij kennen allemaal ‘vandaag is rood’ dagen. Een klassiek rood is zeker een must have in onze nagellak garderobe.Onze favoriete rood is toch echt wel de helderrode “Talk is cheap” van Caption -deze doet harten smelten.

5. Bordeaux

De bordeaux nagellak “Am I right or Am I not right?” van Caption is een meer klassieke donkerrode nagellak - en daar zit je altijd goed mee! Dit is een van onze favorieten en valt bij vrouwen van alle leeftijden zeer goed in de smaak!

6. Pasteltinten

Pasteltinten op je nagels geven je meteen een verzorgde look. De roze nagellak “Heart You” van Caption is een schattige koel roze nagellak die jouw hart sneller zal laten kloppen- en misschien ook die van de mensen om jeheen!. 

7. Zwart

Een coole zwarte look op je nagels is ook een trend van alle tijden!  De diepzwart-paarse kleur “Never Ask Permission”van Caption is een ideale keuze als deze trend wat voor jou is. Is hij zwart, paars of zelfs grijs? Deze lak heeft het allemaal.

8. Favoriet

Nog een echte klassieke must have is toch wel een mooie  donker violet nagellak. De kleur Deluscious van Caption is een persoonlijke favoriet bij Nerma. Chique, mooi en elegant!

9. Wit

Niks gaat boven een mooi wit kleurtje op je handen en /of   voeten. De nagellak “Keep It simple” is zeker wel onze favoriete witte kleur. Het is een warm off-white kleur waar je maar liefst  twee looks kunt creeren. Daar houden wij van, en jullie toch ook? Breng de kleur dun aan in twee laagjes voor een dekkende look. Liever wat neutraal? Lak hem dan eenmalig en subtiel voor een off-white effect.

10.  Glitters

Geef een feestelijke touch aan  je manicure met de Caption “Shizaaam!”, een supergave Goud en Zilver Glittermix. Breng deze top aan over jouw Caption kleur of kies ervoor om deze direct na de Basecoat aan te brengen. Wat ook leuk is, is dat je de nagellak kan gebruiken op 1a 2  nagels. Het is een ideale keuze voor wanneer je je vrolijk en/of feestelijk voelt. Aangezien de nagellak een mix van zilver en gouden glittertjes is,  kan je het mooi dragen bij zowel zilver- en goudkleurige sieraden en accessoires.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.