Groothandel nagel, hand en voet verzorging

Nerma is een groothandel in nagelproducten. Onze focus ligt op de verzorging van zowel handen als voeten. Daarom vindt u bij ons als groothandel en leverancier allerhande manicure en pedicure producten van onder andere het merk Karline. Wij verkopen onze producten aan schoonheidssalons en winkels, maar ook aan particulieren. Wilt u uzelf verwennen of uw klanten eens flink in de watten leggen? Het maakt niet uit wat de reden is dat u manicure of pedicure producten wilt bestellen in onze groothandel: Nerma is de leverancier van iedereen!

 Wilt u onze producten in uw salon voor je klanten gebruiken of wilt u de producten doorverkopen, neem dan gerust contact met ons op voor de inkoopprijzen. Wilt u verspreid betalen? Alles is mogelijk! 

 

Adresgegevens:

Nerma
Zuiderpoort 90
2152RH Nieuw Vennep

(LET OP! Dit is een postadres, geen bezoekadres.)

tel:+31612146754

Mail: info@nerma.nl

De eerste groothandel van Nederland met nagelproducten van Karline

Bij Nerma focussen we ons op een natuurlijke en gezonde verzorging van handen en voeten. Vandaar dat we een trotse distributeur zijn van het merk Karline. Karline is een producent van beauty- en verzorgingsproducten die uniek zijn op de Nederlandse markt. De producten van dit merk zijn speciaal ontworpen om manicure- en pedicurebehandelingen te optimaliseren in tijd en resultaat. De handschoenen en sokken van Karline geven salons de mogelijkheid om klanten extra in de watten te leggen tijdens behandelingen. Dit komt door het 5-in-1-effect:

  1. Manicure/pedicure
  2. Verzorging
  3. Keratine therapie
  4. Celvernieuwing
  5. Parafine-effect

Wij zijn de eerste leverancier en groothandel van Nederland die de pedicure en manicure producten van Karline verkoopt. Heeft u interesse in deze producten? Dan zult u ze dus via onze webshop moeten bestellen! Heeft u als ondernemer interesse in onze producten en heeft u vragen over de groothandelsprijzen? Neem dan gerust contact met ons op via +31612146754 of via info@nerma.nl . Het is ook mogelijk ons contactformulier in te vullen. 

 

Ontdek het complete aanbod aan nagelproducten van onze groothandel

In onze groothandel kunt u terecht voor allerhande nagelproducten: van nagellakbenodigdheden en topcoats tot aan verzorgende handcrèmes. De producten uit ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd. U vindt bij ons enkel producten van de beste merken, waaronder Karline. Ook voor de styling van nagels zit u bij onze groothandel goed! Wij verkopen Caption nagellakken in een uiteenlopend aanbod aan kleuren. Ontdek ook wat wij momenteel in de sale hebben staan!

 

Profiteer van een snelle levering!

Wanneer u manicure of pedicure producten wilt bestellen bij een groothandel, is Nerma de leverancier die u het beste kunt kiezen. Omdat wij alles op voorraad hebben, garanderen we een snelle levering. Wat u vandaag nog voor 12.00 uur bestelt, wordt morgen al geleverd. Bij een besteding van € 35,- of meer hoeft u bovendien geen verzendkosten te betalen. Heeft u als particulier of als ondernemer interesse in onze producten en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31612146754 of via info@nerma.nl  Het is ook mogelijk ons contactformulier in te vullen.  Wij