SpaRitual producten bestellen

SpaRitual

Het merk SpaRitual, ontwikkeld in Beverly Hills, staat voor een milieubewuste wellness-ervaring. Met producten die organisch en natuurzuiver zijn. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. SpaRitual bestaat uit 3 hoofdlijnen: nagellakken, treatments en luxe wellnessproducten voor salonbehandelingen en thuisgebruik. Het zijn de ideale producten voor de nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, masseur of pedicure die waarde hecht aan luxe producten met een veganistische en natuurzuivere basis.

 

Het milieu

Alle producten van SpaRitual zijn op een manier geproduceerd die het milieu zo min mogelijk belast. ‘Vegan’ is het sleutelwoord. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, medicijnen en cosmetica verkregen via het gebruik van dierlijke producten. SpaRitual is wat dit betreft zijn tijd ver vooruit. Een luxe cosmeticalijn met kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke ingrediënten. Bovendien verhogen de natuurlijke grondstoffen de effectiviteit van de producten. Alles wordt geproduceerd met organisch materiaal, met behulp van leveranciers die hetzelfde productieproces hanteren en een bijzonder hoge standaard hebben.

De filosofie

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig. Tijd om lichaam en geest te herstellen en weer in balans te brengen. De filosofie van SpaRitual is gebaseerd op dit principe. Alle producten zijn erop gericht om de energievelden in het lichaam te herstellen. Aspecten van de Chakratherapie, Numerologie en Kleurtherapie zijn terug te vinden in de productlijnen van SpaRitual.

Treatments

De treatments van SpaRitual zijn zorgvuldig samengesteld op kleurtherapie en numerologie en kunnen op deze manier zelfs de gemoedstoestand beïnvloeden. De  treatments zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. 
Uniek is de ergonomie van de dop. Deze is op zo’n manier vorm gegeven dat er extra grip is tijdens het lakken. Deze gepatenteerde ‘Plum Cap Dop’ en de natuurlijke ingrediënten maken de lakken van SpaRitual uniek. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder kunstmatige toevoeging en zonder verwerking van vissenschubben.

Slow Beauty

De geurlijnen zijn verdeeld in 4 ‘States of Slow Beauty’. Een zintuigelijke ervaring door middel van essentiële olieën en verfijnde kleuren. 

Wanneer u SpaRitual producten wilt bestellen, doet u dit het beste in onze webshop. Wij bieden diverse artikelen aan van dit welbekende merk. De producten zijn organisch en natuurzuiver én geven u een milieubewuste welness ervaring. Door middel van essentiële oliën worden de energiecentra in uw lichaam geactiveerd en in balans gehouden. Wilt u deze 100% veganistische producten van SpaRitual bestellen? Ontdek dan ons aanbod en bestel online!

 

15 ml.

 

Unveil Peel-Off Basecoat

Nutri Thick Nagelverharder

Uitverkocht

SpaRitual Quick Dry Topcoat / Vegan

€ 17,95
Uitverkocht

SpaRitual Quick Dry Topcoat / Vegan

€ 17,95

Tout de Suite Snel Drogende Topcoat

Truebond Manicure System /Basecoat

 

Truebond Manicure System / Topcoat

Correct+ Care

Makeup + Treatment for nails

Groei Ondersteuning voor dunne en zwakke nagels

15 ml.

Cuti-Clean, dé Cuticle & Stain Remover !
Het verzacht de nagelriem waardoor deze gemakkelijk verwijderd kan worden.

Nagels & Nagelriemolie

Inhoud 15 ml

Uitverkocht

Andalé Dry & Shine Drops

€ 17,95
Uitverkocht

Andalé Dry & Shine Drops

€ 17,95

15 ml.

Uitverkocht

Hand Serum Citrus Cardamom / Vegan

€ 23,20
Uitverkocht

Hand Serum Citrus Cardamom / Vegan

€ 23,20

SPARITUALS HAND SERUM 30 ml

SPARITUAL HAND SALVE 44 ml.

Uitverkocht

Foot Balm Citrus Cardamom / Vegan

€ 28,75
Uitverkocht

Foot Balm Citrus Cardamom / Vegan

€ 28,75

SPARITUALS Foot Balm 100 ml.

SpaRitual producten voor uw handen, voeten en nagels bestellen

Bij Nerma leggen we de focus op een optimale verzorging van handen, voeten en nagels. Hierbij kunnen de producten van SpaRitual uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. Gebruik bijvoorbeeld een handserum die voedend en herstellend is en de veroudering van de huid vertraagt. Of wat dacht u van een voetenbalm die hydrateert, kalmeert en verzacht? Ideaal wanneer u last heeft van droge of overbelaste voeten. Voor uw nagels is er uiteraard ook volop keuze! Heeft u zwakke, dunne nagels of wilt u uw nagelriemen verzorgen? Bij ons kunt u de SpaRitual producten bestellen die u hierbij nodig heeft!

 

 

Style uw nagels met onze producten!

Niet alleen voor de verzorging, maar ook voor de styling van uw nagels kunt u bij ons terecht. Wij hebben al uw benodigdheden op één plek! Van verschillende kleuren nagellak tot diverse topcoats: bij Nerma slaagt u gegarandeerd. Bestelt u vandaag nog voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling morgen al geleverd. Bij eventuele vragen neemt u contact met ons op via +31613146754 of info@nerma.nl. Het is ook mogelijk ons contactformulier in te vullen.